Samen kan leven meer betekenen


Wie zijn wij?

Wij zijn Jan-Willem en Marjon Bosman. Getrouwd in 1989. Met de belofte "tot de dood ons scheidt..". We waren toen "Partners for Life". Zo zien we elkaar nu ook nog. Geen tijdelijk koppel, maar een stel met een levenslange relatie. In 1989 hadden we er nog niet heel goed over nagedacht. Daardoor werden de eerste haarscheuren al snel zichtbaar. We zijn zo verschillend dat we om de haverklap ruzie hadden. Na een aantal jaren gingen we ons afvragen of we wel echt levenslang (want dat is echt lang...) samen konden blijven. We hadden de indruk dat wij als enige zoveel ruzie hadden.
Totdat we ontdekten dat we niet de enige waren. Door middel van diverse trainingen en testen zijn we de verschillen gaan begrijpen en steeds meer gaan waarderen. Nu zien we die verschillen als een aanvulling! (zie ook het artikel Weg met de schone schijn)

Verder hebben we 4 geweldige zonen, geboren in 1991, 1992, 1995 en 1999 en wonen we erg naar ons zin in Capelle aan den IJssel.  Onze achtertuin grenst aan Rotterdam en dat vinden we prettig. We voelen ons namelijk erg verbonden met deze wereldstad.